Skip to main content

Popular

Recent

DE INHOUD VAN UW WEBSITE

De inhoud van uw website bestaat uit afbeeldingen, tekst en enkele andere elementen.
U kan alles zelf aanleveren, maar indien u wenst kan START SMARTER dit voor u in orde brengen!

Het succes van uw website kan staan maar kan ook vallen met zijn afbeeldingen! Indien u deze zelf voorziet, let dan op volgende aspecten:

Zorg dat uw foto’s gerelateerd zijn aan uw zaak…of ten minste aan uw sector.

Let er op dat u niet zomaar foto’s van het internet mag halen om op uw website te plaatsen. Kijk de bron van de foto’s steeds grondig na…er kunnen immers intellectuele eigendomsrechten en auteursrechten op de foto’s berusten.

Zorg voor een goede belichting en de juiste resolutie. Wanneer een kleine foto wordt uitvergroot is deze niet scherp en dit doet afbreuk aan de volledige pagina.

Wij kunnen het plaatsen van de foto’s ook volledig voor u afhandelen zodat u zich hier niet hoeft mee bezig te houden. Het tarief dat we aanrekenen voor het ophalen en het plaatsen is € 14 per foto. Deze afbeeldingen zijn genomen door professionals, van topkwaliteit en zo bent u ook meteen in orde met de juridische kant van de zaak.

U kiest zelf hoeveel tekst u op welke pagina wilt, in welk lettertype en waar u de nadruk op wilt leggen. Vervolgens stuurt u ons de teksten door en plaatsen wij alles op uw website. Uiteraard is het erg  belangrijk dat u een mooie en correcte tekst formuleert die uw bezoekers boeit en op hetzelfde moment informeert. Idealiter worden ook bepaalde trefwoorden van uw tekst opgepikt door Google waardoor er nóg meer bezoekers op uw website terecht komen.

We nemen hier START SMARTER als voorbeeld. Mogelijk bent u op www.startsmarter.be  terecht gekomen door het intypen van één van volgende trefwoorden in Google: ‘Website bouwen’, ‘Goedkope website laten maken’,‘Website voor starter’, ‘Website startende ondernemer’, ‘Website maken goedkoop’… Dit zijn trefwoorden die u op onze website wel vaker tegenkomt. Uiteraard hadden we hier in plaats van het woord ‘Goedkoop’ een variant kunnen gebruiken. Kostenefficiënt, budgetvriendelijk, niet duur,… dit zijn allemaal valabele opties. We kozen er echter bewust voor om iets vaker het woord ‘goedkoop’ naar voor te laten komen omdat dit een gekende zoekterm is. Hoe vaker u een dergelijk woord in uw tekst verwerkt, hoe groter de kans dat u hoog scoort op Google.

Mogelijk hebt u de tijd niet om uw eigen teksten te schrijven, of misschien hebt u er gewoon geen zin in? Dit is voor ons geen enkel probleem. Bezorg ons alle informatie en dan verzorgen wij voor u de copywriting aan ons standaard uurtarief.