Skip to main content

Popular

Recent

ONDERHOUD

Voor het onderhoud hebt u twee mogelijkheden: u kan wijzigingen zelf uitvoeren… of u laat het door START SMARTER doen!

Gratis zelf aanpassen!

Voor ons is het belangrijk dat u volledig zelfstandig aan de slag kunt met uw website na uw aankoop. Dit bespaart u wachttijd én komt veel goedkoper uit!

We werken uitsluitend met het eenvoudig te gebruiken “WordPress” platform. U ontvangt van ons uitgebreide instructies zodat u zonder hulp uw website onmiddellijk kunt aanpassen via het CMS (Content Management System). Op basis van ons stappenplan is een wijziging aanbrengen kinderspel.

Optioneel

U kan alle standaardwijzigingen zelf doen met behulp van onze handleiding, maar indien u frequente herzieningen van plan bent raden we u een onderhoudscontract aan. Aan het voordelige maandtarief van € 39,95 per maand stuurt u ons dan op elk moment van de dag alle gewenste aanpassingen door per e-mail. Deze worden wekelijks uitgevoerd en vervolgens online gezet. Van het toevoegen van afbeeldingen en het aanmaken van volledig nieuwe pagina’s tot zelf een volledige herziening van de websitestructuur brengen we voor u zo snel mogelijk in orde!

Het is mogelijk dat uw website na verloop van tijd drastische wijzigingen vereist waarvoor u onze hulp nodig hebt. U begint na een aantal maanden bijvoorbeeld te werken met een lidmaatschap. U wilt graag aanmeldmogelijkheden voor uw leden zodat ze pagina’s te zien krijgen die niet voor het grote publiek zichtbaar zijn. Een dergelijke wijziging passen we voor u toe aan ons standaard uurtarief. We overlopen uiteraard eerst samen met u hoelang de wijziging duurt en wat dit uiteindelijk zal kosten. Naargelang de moeilijkheid en duur van de aanpassing zal deze prijs variëren.