Skip to main content

Popular

Recent

OVER START SMARTER

 Op deze pagina geven we een korte uitleg over onszelf, ons product en onze doelgroep.
Hebt u nog vragen of wilt u meer informatie?
Neem contact met ons op!

Het idee achter START SMARTER komt van enkele jonge ondernemers uit Leuven met een passie voor webdesign. Deze passie willen we graag met zo veel mogelijk startende ondernemers delen! Voor ons gaat het om meer dan mooie websites bouwen, we willen mensen gelukkig maken! Onze achtergrond in informatica en e-marketing zorgt ervoor dat we élke website aantrekkelijk kunnen maken voor het grote publiek. Als we START SMARTER in 3 woorden zouden moeten omschrijven kiezen we voor: klantvriendelijk, prijstransparant en efficiënt!

START SMARTER verkoopt een correct en professioneel product! We zijn er heilig van overtuigd dat iedere startende ondernemer zijn doelgroep zowel off- als online moet kunnen bereiken. In dit digitale tijdperk willen we graag élke ondernemer de kans geven op een kwalitatieve doch goedkope website. En dat is niet alles… een START SMARTER website is naast goedkoop ook responsive. Dit betekent concreet dat onze websites zich aanpassen naar de grootte van het scherm waarop ze bekeken worden. Zo is de tekst voor uw bezoekers steeds duidelijk leesbaar, ongeacht of deze bekeken wordt op computer, smartphone of tablet.

Test het nu en verklein dit scherm, u zal zien dat het geheel steeds overzichtelijk en leesbaar blijft!

Onze doelgroep bestaat uit kmo’s, vrije beroepers, vzw’s,… kortom elke startende ondernemer die de luxe niet heeft te starten met het budget van een multinational. Ondernemingen die reeds een website hebben zijn uiteraard ook welkom om deze op te frissen, uit te breiden of te moderniseren! We nemen dan de inhoud van uw verouderde website en geven deze een facelift, een nieuwe start zeg maar.

Een goedkope én kwalitatieve website? Is het dan toch mogelijk?

U hoeft ons niet het voordeel van de twijfel te geven, vraag nu uw gratis testpagina aan!